Hoe werken wij?

Daar wij als onafhankelijke leverancier en installateur van waterontharders werken vinden wij de klantbeleving en klanttevredenheid zeer belangrijk.

Vraagt u zich af hoe de werking van ClearWater eruit ziet? Volg hier gerust de stappen mee:

1. Vrijblijvende en gratis afspraak

U treedt in contact met ClearWater waterontharders door ons te bellen/mailen of uw contactgegevens achter te laten op onze website.

Wij stemmen met u af wanneer een afspraak het beste uitkomt zodat we rustig de tijd nemen om de behoefte naar een waterontharder te bekijken.

Een afspraak is steeds volledig vrijblijvend en gratis.

2. Persoonlijk bezoek ter plaatse

Bij een persoonlijke afspraak gaan wij jouw nood naar een waterontharder na en door middel van gerichte vraagstelling bepalen wij het juiste toestel.

Deze stap is zeer belangrijk daar een te klein of te groot toestel zal zorgen voor een onnodig meerverbruik en de terugverdientijd van uw waterontharder verlengen.

3. Nette installatie zonder opruimzorgen achteraf

Onze ClearWater-professional komt langs met uw waterontharder.

Onze technieker installeert alles volgens de norm en na installatie garanderen wij u dat alles netjes achtergelaten wordt.

Dus u hebt geen opruimwerk achteraf en kunt onmiddellijk genieten van uw zacht water.

4. Klanttevredenheid

De mening van onze klanten telt! Kort na de installatie wordt u door ClearWater gecontacteerd en luisteren wij heel graag naar jouw feedback omtrent de installatie en de eerste bevindingen van uw waterontharder.

5. Follow-up van uw waterontharder

ClearWater houdt bij wanneer uw toestel onderhoud/nazicht nodig heeft en wij contacteren u zelf voor inplanning van onderhoud, nazicht en zoutlevering van de waterontharder.

Mocht u eerder zout wensen, contacteer ons dan gerust en wij komen langs op het tijdstip dat u het beste uitkomt.