Voordelen van een waterverzachter

Geldbesparend

Een waterverzachter kan u tot 650 euro op jaarbasis besparen. Dit is de conclusie van een onafhankelijke studie met gegevens van het Nationaal Instituut voor de Statistiek.

Een minimum aan kalkaanslag zorgt al voor 20% meer energieverbruik van jouw toestellen (denk aan wasmachines, boilers, waterkokers, koffiezetapparaten,…)! Die schadelijke kalkaanslag zorgt hiernaast ook voor snellere slijtage van die toestellen.

Een waterverzachter bezorgt jou dus niet enkel lagere energiefactuur maar zorgt ook voor een langere levensduur van jouw huishoudtoestellen.

Door een waterverzachter kan en mag je tot 50 % minder (soms schadelijke) detergenten gebruiken. We denken hier aan wasverzachter, zeep, shampoo, allesreiniger, … .
Tevens behoort het gebruik van duur vaatwaszout tot het verleden.

Bovenstaande feiten zijn niet enkel goed voor uw bankrekening maar tevens gunstig voor jouw ecologische voetafdruk en het milieu!

Zonder een waterverzachter krijgt kalk de kans om tot in het diepst van jouw kledingvezels  te dringen. Dit zorgt niet enkel voor ruwere kledij, deze slijten ook gewoon sneller.

Naast bovenstaande voordelen zorgt een waterverzachter voor dat hard en kalkrijk water de kans niet krijgt om jouw leidingen dicht te laten slibben. Dit heeft als positief gevolg dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitbreken van muren en leidingen, schilderwerken, … .

Al het bovenstaande in overweging genomen zorgt voor een besparing van 650 euro per jaar voor een gemiddeld gezin van 4 personen (wij kunnen uw case hier persoonlijk behandelen).

Kort samengevat:

  • Lagere energiefactuur
  • Minder gebruik van detergenten
  • Langere levensduur huishoudtoestellen
  • Kranen en leidingen verslijten minder snel
  • Kledij gaat langer mee
  • Gedaan met flessenwater

Benieuwd indien u last hebt van hard water? Geef uw postcode in op onze hardheidstool en krijg onmiddellijk het resultaat te zien!

Tijdsbesparend

U zal wekelijks ook meer tijd vrij hebben wenst gezien geen tijd meer gespendeerd moet worden aan het poesten van uw kranen, douchewand, spiegels, glazen, …. .

Daarnaast is het kopen van flessenwater ook verleden tijd.
Een ClearWater waterzachter zorgt voor een heerlijke smaak van uw water.

Gelukkig is een oplossing niet veraf en kunnen deze ongemakken opgelost worden.
ClearWater heeft verschillende types waterverzachter, haalbaar voor ieders budget, die kalk uit jouw leidingwater haalt.

Wacht niet langer en begin vanaf nu te besparen met kwalitatieve ClearWater waterverzachters!