Over ons

Waterverzachters en waterfilters

Last van kalkaanslag? ClearWater waterverzachters begeleidt U in de juiste keuze van uw waterverzachter of waterfilter in gans België.

Als Belgische specialist binnen de waterbehandeling zorgen wij voor kalkvrij en gefilterd water. Wij helpen U af van kalkaanslag en verstopte leidingen!

Over ons

ClearWater waterverzachters is een Belgisch bedrijf actief binnen de waterbehandeling.

Ons gedreven team onder leiding van Stefaan (57 jaar) en zoon Pieter De Rijcke (28 jaar) staat dagelijks vol enthousiasme klaar om U te voorzien van de juiste waterverzachter of waterfilter.

Vragen? Wij staan steeds paraat op pieter@clearwater.be of stefaan@clearwater.be.

Onze missie

100% klanttevredenheid! Hoe doen we dit?:

  • Onze klanten zo goed mogelijk informeren
  • Kwalitatieve waterverzachters en waterfilters
  • Installatie zo netjes mogelijk uit te voeren zonder opruimwerk achteraf
  • Uitstekende service-na-verkoop
  • Gekwalificeerde en geschoolde techniekers

Dagelijks zetten wij volop in op bovenstaande punten en met veel trots kunnen wij zeggen dat 97% van onze bestaande klanten ClearWater waterverzachters zou aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Waarom kiezen klanten voor ClearWater?

In de verkoop en installatie van onze waterverzachters en waterfilters geloven wij nog steeds in een zeer persoonlijke aanpak voor onze klanten.

We luisteren naar Uw probleem en bieden enkel een oplossing op maat.

Wij willen gelukkige klanten! Want ook dit draagt bij aan ons persoonlijk enthousiasme. Klanttevredenheid staat sinds de oprichting op nummer 1 in ons ondernemingsplan.

Wat vinden klanten van ClearWater waterverzachters?

Mijn waterverzachter laten plaatsen door ClearWater en heel tevreden! Deskundig advies en snelle plaatsing. Ik voelde en zag onmiddellijk het nut van een waterverzachter in de douche, de keuken, de vaatwas, de wasmachine en zelfs het senseoapparaat. Zeer handig dat de plaatsing ook in het weekend kan gebeuren voor mensen die tijdens weekdagen werken. De toestellen zijn van degelijke kwaliteit en de service na verkoop is ook zeer vlot ivm afregelen, onderhoud en zoutvooraad.

Parmentier Yens

De oprichters

Stefaan en Pieter, vader en zoon zijn de oprichters van ClearWater waterverzachters.

Stefaan De Rijcke (57)

Stefaan is zaakvoerder en verzorgt de operationele kant van ClearWater. Van opleiding informaticus wilde hij steeds de technische kant van producten, machines en diensten begrijpen. Waterverzachters zijn dan ook echt zijn ding.

Vrije tijd is er om door te brengen met familie & huisdieren of om een stevige rit te maken met de moto in Heuvelland of de Vlaamse Ardennen.

Pieter De Rijcke (28)

Pieter neemt het commerciële voor zijn rekening. Na afronden van zijn studies binnen marketing & sales heeft hij er zijn missie van gemaakt om klanten een oplossing te bieden die ze echt nodig hebben. Naast de verkoop van waterverzachters staat hij ook in voor de marketing van het bedrijf.

In zijn vrije tijd kan je Pieter terugvinden op de fiets, op een concert of op een mooie wandelroute.