Mijn waterverzachter laten plaatsen door ClearWater en heel tevreden! Deskundig advies en snelle plaatsing. Ik voelde en zag onmiddellijk het nut van een waterverzachter in de douche, de keuken, de vaatwas, de wasmachine en zelfs het senseoapparaat. Zeer handig dat de plaatsing ook in het weekend kan gebeuren voor mensen die tijdens weekdagen werken. De toestellen zijn van degelijke kwaliteit en de service na verkoop is ook zeer vlot ivm afregelen, onderhoud en zoutvooraad.

Parmentier Yens

CW Comfort 160


Bij ClearWater een waterverzachter gekocht voor een erg mooie prijs. Installatie en ingebruikname zijn vlekkeloos verlopen. Ik raad dit bedrijf aan bij iedereen die op zoek is naar een waterverzachter. Intussen heb ik geen last meer van kalkaanslag.

Debaillie Stijn

CW Standard 160


Waterverzachter aan een topservice en mooie prijs. Zeer tevreden van ClearWater!

Augustyn Fabian


Pieter van ClearWater gaf deskundig advies m.b.t. een waterverzachter. Snelle installatie en alles werd netjes achtergelaten. Ik mag steeds bellen indien ik achteraf met vragen zit over het toestel.

Devos Nicolas

CW Comfort 250


Tevreden van mijn waterverzachter!

Holvoet Xavier


Ik koos voor het compact toestel van ClearWater. Nette installatie en ik kon ervoor kiezen om de waterverzachter enkel te gebruiken voor het ontharden van warm water.

Frederik H.

CW Compact


Onderhoud laten doen van onze waterverzachter en echt tevreden. Een heel correcte prijs, groot verschil in vergelijking met de concurrentie. Vriendelijk, stipt en laat alles proper achter. Een echte aanrader.

Familie Vanden Bergh – Duquesne

Kortrijk


Correcte, vriendelijke en snelle service voor onze waterverzachter.

Kathy & Bjorn

CW Comfort 160


Vlotte service, mooi resultaat. Tevreden van mijn waterverzachter!

Glenn Vanthournout

CW Standard 160


Onderhoud van onze waterverzachter laten doen door ClearWater. Top service!

Familie Bossuyt – Vandenbogaerde


Zeer tevreden, snel en probleemloos!

Dhr. Laurents T.

Torhout

CW Comfort 160


Goede installatie van een nieuwe waterverzachter + filter aan een sterke prijs.

Louis en Pauline

Oudenaarde

CW Comfort 160 + filter + drukregelaar


Heel tevreden van het traject. Duidelijke informatie over het systeem en de prijzen tijdens het verkoopsproces. Correcte afspraken qua levering en plaatsing. Goede uitleg. Kortweg, heel tevreden klant !! ik kan ClearWater Waterverzachters zeker aanraden ! De firma doet wat ze gezegd hebben !!

Mevr. Caroline L.

Deinze

CW Comfort 160


Degelijk product tegen een scherpe prijs. Pluspunten zijn de fatsoenlijke uitleg vooraf en de installatie waar alles netjes achter gelaten wordt. Bij installatie wordt de werking van het toestel toegelicht. De zaakvoerders zijn vlot bereikbaar en geven snel informatie. Ik heb nu geen last meer van hard water, dus er is ook geen kalkaanslag meer. De bijgeleverde handleiding is hands-on en je hoeft niet technisch geschoold te zijn om de handleiding te begrijpen. Het bijgesloten onderhoudscontract is interessant.

Dhr. Tom Velghe

West-Vlaanderen

CW Comfort 160


Zeer eerlijke mensen. Prijs/kwaliteit zeer goed. Komen hun afspraken na en maken tijd om uitleg te geven. Een aanrader!

Familie Sarrazin

CW Standard 160


Vooraf duidelijke informatie gekregen over mijn waterverzachter, na bestelling snelle levering en plaatsing. Goed aangesloten en proper achtergelaten. Bedankt.

Familie J. Wattel

CW Comfort 160